Ullensaker HjemAktueltInformasjonSpørsmål og svarKontakt
Utekontakten - spørsmål og svar

Kropp, Helse og Seksualitet

Graviditet

SPØRSMÅL:

For snart tre uker siden lå jeg med en kamerat av meg, men jeg begynner og lure på om kondomen kan ha sprukket...ca 4 dager etter vi lå sammen romsterte magen min veldig og dette foregikk i ca en uke. jeg skulle hatt mensen bare ca 5 dager etter dette, men fikk den ikke før ca litt over en ukes tid senere. Og jeg pleier bestandig og få den veldig nøyaktig. Har ikke endret noe kosthold eller vært stresset eller noe liknende.

 

Jeg har nå merket en ørliten endring på kroppen(ikke mye men litt) som at jeg er hardere i nederste delen av magen, og at brystene er en smule annerledes.

 

Jeg er nå bekymra for at jeg kan ha blitt gravid, og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre.

 

SVAR:

Hei

Det beste for deg er å bli sjekket hos lege eller annet helsepersonell. Vi i Ullensaker har ungdommens helsestasjon som du kan besøke. Her møter du lege og helsesøster som har taushetsplikt og du kan selv velge hvem du vil prate med. 

 

Helsestasjon for ungdom på Jessheim holder til på Jessheim helsestasjon på Rådhuset og har åpningstid hver mandag mellom kl. 13.00- 16.30, tlf. 66 10 82 48. 


Helstasjon for ungdom på Kløfta, holder til på Kløfta helsestasjon, 3. etg. i Romerikssenteret og har åpningstid hver torsdag mellom kl. 14.00- 15.30, tlf. 66 10 90 43.

 

Du kan også ta en graviditetstest hjemme. Det er da viktig å følge vedlegget i pakken til punkt og prikke slik at resultatet blir så riktig som mulig.

 

Du kan også ta kontakt med oss, kontaktinfo står på nettsiden.

 

Hilsen

Thomas, Utekontakten i Ullensaker

 


Postadresse: Ullensaker kommune, Postboks 470, 2051 Jessheim • Besøksadresse: Calypso på Jessheim • utekontakten@ullensaker.kommune.no
Powered by mpPublishDesigned by mpDesign