Ullensaker HjemAktueltInformasjonSpørsmål og svarKontakt
Utekontakten - spørsmål og svar

Vennskap & Uvennskap

Har ikke så mange venner

Hei

Jeg har ikke så mange venner.

 

Jente 18 år.

 

SVAR:

Hei

Noen har mange og noen har få venner. Det viktigste er tross alt kvaliteten på vennene man har. Synes du at du har for få er det en mulighet til å invitere noen hjem til deg og finne på ting som alle synes er morsomme. Du kan prøve å være blid, grei og hyggelig, sånn at folk trives i ditt selskap. Mange liker folk som tør å ha sine egne meninger, og som ikke mobber eller ser ned på de som har andre meninger enn dem selv. Å ikke snakke stygt om andre er en god egenskap som kan gjøre deg populær blant mange. Det kan også være lurt å ha noe du liker å holde på med, en interesse som du kan snakke med andre om. Hvis du følger litt med på hva som skjer rundt omkring, f. eks. blant venner, på skolen, i forhold til musikk, film, TV etc har du noe å prate med andre om. Da er det sannsynlig at andre syns du er artig å være ilag med, og du blir mer populær.

 

Men uansett er kanskje det aller viktigste at du er den du er, for DU er verdifull !!! Ikke alle kan like alle, og ikke alle er blant de mest populære på skola. Men det er kanskje ikke nødvendig? Det kan være vel så viktig å ha noen få, gode venner man kan ha det fint i lag med, prate med om stort og smått og ikke minst stole på.

 

Det finnes også mange sider på internett for å skaffe seg venner. Flere og flere har hele sitt nettverk over nettet. Dette er ikke uvanlig. Søk litt og du vil finne et helt hav av kontaktsider. Vær litt forsiktig og bli godt kjent før du legger for mye ut om deg selv.

 

 

Lykke til på "jakten". Håper du finner noen venner som passer for akkurat deg:)

 

Mvh

Thomas i Utekontakten

 


Postadresse: Ullensaker kommune, Postboks 470, 2051 Jessheim • Besøksadresse: Calypso på Jessheim • utekontakten@ullensaker.kommune.no
Powered by mpPublishDesigned by mpDesign